top of page
pexels-sindre-strøm-1106416.jpg

Value based 360° 
Development Center

pexels-dhyamis-kleber-619908.jpg

WAT IS HET?

Individueel development center van twee halve dagen, waarin drie elementen worden

gecombineerd:

Halve dag

  • Development center met twee business cases: Strategie en people management

  • Je krijgt een stand van zaken op de twee belangrijkste managementcompetenties

 

Halve dag

  • Waarden oriëntatie: op basis van het Europees waardenonderzoek van Schwartz breng je je persoonlijk waardenkader in kaart

  • 360 feedback: Via een anonieme competentiegerichte bevraging vaverschillende groepen van collega’s, krijg je waardenvolle en rijke feedback

 

VOOR WIE?

Voor managers op het kruispunt van hun loopbaan, die zich verder willen ontwikkelen en bereid zijn iets dieper onder de oppervlakte te kijken naar hun eigen functioneren.

Voor toekomstige directieleden, die de volgende stap willen zetten in hun loopbaan door hun strategisch vermogen beter te ontsluiten, efficiënter en effectiever te leren coachen en hun impact te verhogen.

RESULTAAT

  • Een totaalplaatje van je eigen profiel, dat een uitgangspunt biedt voor verdere ontwikkeling.

  • Ondersteunend traject van competente manager naar inspirerende leider

  • De verbeterde versie van wie je wil zijn en wat je wil betekenen als manager en/of directielid

HOE?

In de eerste halve dag krijg je een objectieve meeting van waar je staat op vlak van strategisch denken en handelen, en je people management skills. Via onmiddellijke feedback en gerichte tips kan je dadelijk aan de slag om het geleerde uit te proberen in je werkomgeving.

De tweede halve dag vergt meer voorbereiding. Je vult op voorhand zelf de waarden-oriëntatie vragenlijst in, gebaseerd op de theorie van Schwartz (30’). Een paar weken op voorhand organiseren we een competentiegerichte 360 bevraging. Deze realiteitsgetrouwe info krijg je overzichtelijk te zien. Beide verslagen (waarden & 360) worden besproken, waarbij de deelnemer wordt uitgenodigd om het geheel te integreren, ontwikkelthema’s te kiezen en prioriteiten te bepalen in zijn/haar ontwikkelplan.

bottom of page